Kategorier
Gode eksempler

Eksempler på Facebookprofiler

En samling Facebookprofiler for norske og utenlandske bedrifter og organisasjoner, med vekt på de som bruker Facebook på spennende eller effektive måter.

Fra Facebooksiden til Fretex Fashion
Et utsnitt fra Facebookveggen til Fretex Fashion, 8. august 2010.

Her er en rekke Facebookprofiler jeg har funnet for norske og utenlandske bedrifter og organisasjoner. Flott om du legger til andre interessante Facebookprofiler i kommentarfeltet! Skriv URL, hvem profilen/siden er for og gjerne en setning som forklarer hva som er bra eller interessant med den.

  • Fretex Fashion: Gjesteredaktører som varierer fra uke til uke og lager sine egne motekolleksjoner fra Fretextfunn. Denne siden er den første du ser, men det er også god aktivitet på veggen til Fretex – folk poster f.eks. bilder av stilige ting de har kommet over på sin lokale Fretex. Kanskje Fretex egner seg særlig bra til det sosiale?
  • [her kommer mange flere!]

Av Jill Walker Rettberg

Jill Walker Rettberg er professor i digital kultur på Universitetet i Bergen. Hun forsker på hvordan vi forteller historier på nettet, i sosiale medier og på andre måter, og har blogget på jill/txt siden oktober 2000. Du finner henne også på Twitter som @jilltxt.

Ett svar til “Eksempler på Facebookprofiler”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *