Kategorier
Undervisning og eksamen

Hvordan er undervisningen organisert?

Semesterplanen ligger nå ute, men er fortsatt under arbeid. Datoer, klokkeslett og tidspunkter er helt klare, mens selve innholdet på forelesninger og øvinger fortsatt er under arbeid. Vi har også en Facebookside – «lik» den så får du oppdateringer på Facebook også.

Også denne bloggen er helt i startfasen – det blir mye mer her i løpet av de neste ukene, både for deg som skal følge undervisningen og for andre interessert. Min personlige forskningsblogg, jill/txt, har kanskje også innlegg du er interessert i.

Du kan i tillegg følge foreleseren på Twitter som @jilltxt og faggruppen for digital kultur som @digitalkultur.

En lett 50-talls tenåring sitter ved skolepulten sin.
Nå begynner snart semesteret.

Av Jill Walker Rettberg

Jill Walker Rettberg er professor i digital kultur på Universitetet i Bergen. Hun forsker på hvordan vi forteller historier på nettet, i sosiale medier og på andre måter, og har blogget på jill/txt siden oktober 2000. Du finner henne også på Twitter som @jilltxt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.