Kategorier
Undervisning og eksamen

Hvordan finne fram til forelesningene

Forelesningene finner sted i et nytt bygg i Jekteviksbakken 31 som ligger på andre siden av Nygårdshøyden, altså mot Puddefjorden, ikke mot byen. Det er inngang fra Torborg Nedreaasgate.

Forelesningene finner sted i et nytt bygg i Jekteviksbakken 31 som ligger på andre siden av Nygårdshøyden, altså mot Puddefjorden, ikke mot byen. Det er inngang fra Torborg Nedreaasgate.

Her er et kart som viser hvordan du kan gå fra HF-bygget eller Sydneshaugen skole. Det er den andre inngangen langs Torborg Nedreaas gate, og du går altså inn en glassskyvedør med UiB sin uglelogo på. Studentkortene deres virker antagelig ikke på døren, så jeg sender noen ut med jevne mellomrom mellom ca kl 9 og 9:15 for å åpne døren.

Det ryktes at det er mulig å komme inn i bygningen gjennom en bro fra Jusbygget, men utsendte medarbeidere fant ikke ut hvordan man kom inn der, så den veien velger dere på eget ansvar!

Under kartet følger detaljerte beskrivelser fra mine kollegaer på nordisk, som også har undervisning i dette huset dette semesteret.

Slik finner du forelesningsssalen når du går fra Sydneshaugen skole eller HF-bygget. Merk at inngangen er fra Torborg Nedreaasgate selv om adressen er Jekteviksbakken 31.

Bilete av huset ser de her:

http://rom.uib.no/wrb_addons/images_zone.asp?zone_hostkey=JVB31_&zone_name=Jekteviksbakken+31+(Jus+II)

Jekteviksbakken 31 (Jus 2) er eit stort nybygg ved sida av Jusbygget (som består av gammal og ny del). De kan i teorien gå gjennom Jusbygget for å kome dit, MEN det er ikkje skilta og vanskeleg å finne fram.
De skal inn i huset frå Torborg Nedreaas’ gate, gjennom ein inngang merkt «UiB» på eit litt «anonymt» skilt.

Her kjem ei meir detaljert forklaring.

Gå frå Nygårdshøyden på Puddefjordsida, slik:

– Frå Sydneshaugen skole kan de gå Ivar Aasens gate til Dokkeveien.

– Til venstre i Dokkeveien, dvs. ned bakken.

– Dernest til høgre gjennom Jekteviksbakken, som fører ned til det aktuelle bygget.

– Jekteviksbakken går vidare på høgre sida av bygget, og der skal de ikkje gå.

– Men, de skal gå vidare på venstre sida av bygget, langs Torborg Nedreaas’ gate. Torborg Nedreaas’ gate er en trafikkerte hovudvegen. Der finst minst to inngangar. De skal inn den andre av dei, merkt «UiB», men litt «anonymt» skilt. Det er litt før de kjem til nokre trapper i friluft.

Dette kartet (frå Torodd Kinn) viser huset og inngangen: http://www.folk.uib.no/hfotk/Jekteviksbakken_31.bmp
Døra til denne inngangen merkt «UiB» er låst, og de må vente på å bli låst inn. Det må forelesaren gjere før undervisninga startar. Derfor er det VIKTIG at det er der i god tid før kl. 1215, helst kl. 1210. Dessutan er døra inn til auditoriet låst med kort. Studentkorta verkar ikkje på desse dørene.

Her kjem opplysningar om kart:
– (På fleire av UiBs nettsier er det lagt bokmerke til Google-map. Der fører denne adressa fører til GAL stad, til eit gammalt gult trehus i Jekteviksbakken 27. Det same skjer dersom det elles søkjer gjennom Google.)
– På Gule siders kart, http://kart.gulesider.no/, blir Jekteviksbakken 31 markert på ein parkeringsplass. Det er der huset er bygt.
– Opplysningen 1881, http://www.1881.no/Map/, ser ut til å føre til rett stad, til parkerignsplassen der huset er bygt.

Av Jill Walker Rettberg

Jill Walker Rettberg er professor i digital kultur på Universitetet i Bergen. Hun forsker på hvordan vi forteller historier på nettet, i sosiale medier og på andre måter, og har blogget på jill/txt siden oktober 2000. Du finner henne også på Twitter som @jilltxt.

Ett svar til “Hvordan finne fram til forelesningene”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.