Kategorier
Oppgaver

Øving 2: FORTELL

I dag skal dere sette opp deres egen blogg. Bruk WordPress.com (eller bruk et annet system dersom du foretrekker det. Tilpass utseende og finn ut av hvordan det virker. Hent fram teksten du skrev i øvingstimen på mandag og publiser den som din første bloggpost. Finn et bilde som passer til, enten et fotografi som gjerne kan fungere metaforisk for det posten handler om (men OBS! husk å bruk bilder lovlig!) eller et skjermbilde fra et av nettstedene du skriver om. Last opp og publiser bildet.

Tilpass bloggen din. Velg en mal som passer, legg til widgets og plugins osv.

Bloggen skal være en del av mappen du leverer til vurdering, og danner grunnlag for karakteren din.

Av Jill Walker Rettberg

Jill Walker Rettberg er professor i digital kultur på Universitetet i Bergen. Hun forsker på hvordan vi forteller historier på nettet, i sosiale medier og på andre måter, og har blogget på jill/txt siden oktober 2000. Du finner henne også på Twitter som @jilltxt.

6 svar til “Øving 2: FORTELL”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *