Kategorier
Gode eksempler

Drittunge-saken – eller hvordan en gymnasiast kan sette dagsorden

Thomas Moen har satt sammen en flott presentasjon med flere gode eksempler fra sosiale medier i Norge det siste året eller så. Kikk særlig på «drittunge»-saken, som begynner på slide nr 84 – her ser du hvordan en slengbemerkning fra en ansatt hos Warner gikk fra Twitter via blogger til å bli en av dagens største nyhetssaker neste morgen. Om du foretrekker å lese i fulle setninger i stedet for å se skjermbilder av tweets osv, har jeg et sammendrag her, og det fins mange andre også.

Hvor går grensen i sosiale medier?

View more presentations from Thomas Moen.

Av Jill Walker Rettberg

Jill Walker Rettberg er professor i digital kultur på Universitetet i Bergen. Hun forsker på hvordan vi forteller historier på nettet, i sosiale medier og på andre måter, og har blogget på jill/txt siden oktober 2000. Du finner henne også på Twitter som @jilltxt.

2 svar til “Drittunge-saken – eller hvordan en gymnasiast kan sette dagsorden”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.