Lenk til hverandre!

Jeg håper dere leser i hverandres blogger – husk at det vil trekke karakteren opp om dere viser at dere tar del i en større samtale ved f.eks. å lenke til eller kommentere i hverandres blogger. Å lenke til medstudenters blogger vil være lett synlig for oss sensorer, og det å diskutere og bygge på hverandres idéer er veldig bra.

Her er noen poster som kan være fine å gå i diskusjon med – og dere poster mye bra for tiden, så dette er bare toppen på isfjellet!

Har dere andre forslag til gode bloggposter som fortjener å bli trukket fram?

  • Bildet er tatt av Jeff Bauche, CC lisens http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/deed.en

Om forfatteren

Jill Walker Rettberg er professor i digital kultur på Universitetet i Bergen. Hun forsker på hvordan vi forteller historier på nettet, i sosiale medier og på andre måter, og har blogget på jill/txt siden oktober 2000. Du finner henne også på Twitter som @jilltxt.