Kategorier
Gode eksempler Samtaler

Lenk til hverandre!

Jeg håper dere leser i hverandres blogger – husk at det vil trekke karakteren opp om dere viser at dere tar del i en større samtale ved f.eks. å lenke til eller kommentere i hverandres blogger. Å lenke til medstudenters blogger vil være lett synlig for oss sensorer, og det å diskutere og bygge på hverandres idéer er veldig bra.

Her er noen poster som kan være fine å gå i diskusjon med – og dere poster mye bra for tiden, så dette er bare toppen på isfjellet!

Har dere andre forslag til gode bloggposter som fortjener å bli trukket fram?

  • Bildet er tatt av Jeff Bauche, CC lisens http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/deed.en

Av Jill Walker Rettberg

Jill Walker Rettberg er professor i digital kultur på Universitetet i Bergen. Hun forsker på hvordan vi forteller historier på nettet, i sosiale medier og på andre måter, og har blogget på jill/txt siden oktober 2000. Du finner henne også på Twitter som @jilltxt.

5 svar til “Lenk til hverandre!”

Jeg likte veldig godt Jon Øyvinds innlegg om Bergen Kinos ungdommelige språk. (http://jonoyvindblogger.wordpress.com/2010/09/08/bergen-kino-med-ungdommelig-sprak-pa-facebook/) Bedrifter får jo ofte refs for sine formelle og kalde stemmer, men her ser man et tilfelle av det absolutt motsatte… Innlegget stiller spørsmål ved hvor uformelt en bedrift kan snakke i sosiale medier, noe som er like interessant som spørsmålet om hvor formelle de kan være.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *