Kategorier
Undervisning og eksamen

Veiledningsgrupper på fredag

Fredag 1/10 blir det gruppeveiledning. Meld deg på gjennom Mi side.

Fredag 1. oktober er det veiledningsgrupper hvor dere skal presentere de praktiske prosjektene deres (på fem minutter) og hvor dere får tilbakemelding fra lærer og fra hverandre. Det blir fire studenter på hver gruppe, og hver gruppe varer i 45 minutter.

Du må selv melde deg på en gruppe. Det gjør du på Mi side – gå inn på dette diskusjonsforumet, velg et tidspunkt som passer og skriv en melding om at du kommer på den gruppen. Det kan ikke være flere enn fire studenter på hver gruppe, så her er det påmelding etter først-til-mølla prinsippet.

Dette bør du ha lest før gruppeveiledningen:

Prosjektet trenger ikke å være helt ferdig, men jo mer du har gjort, jo nyttigere blir tilbakemeldingene du får. Du må i alle fall ha noe du kan vise oss på prosjektøren og en strategi klar til å formidle. Du skal presentere dette muntlig på ca. fem minutter.

Av Jill Walker Rettberg

Jill Walker Rettberg er professor i digital kultur på Universitetet i Bergen. Hun forsker på hvordan vi forteller historier på nettet, i sosiale medier og på andre måter, og har blogget på jill/txt siden oktober 2000. Du finner henne også på Twitter som @jilltxt.

2 svar til “Veiledningsgrupper på fredag”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *