Kategorier
Undervisning og eksamen

Gratulerer med innleverte mapper!

Takk for følget så langt. Jeg har sett mye bra arbeid i bloggene deres, og er imponert over hva dere har fått til på såpass kort tid. Bra jobbet!

I dag leverte dere mappen, og jeg ser fra bloggene deres at dere har gjort mye bra arbeid. Gratulerer! Jeg håper at dere syns dere har lært endel av å følge kurset! Takk for følget så langt.

Hurra for dere! Bildet er av Flickr-brukeren michibanban, med lisensen http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.0/deed.en

Av Jill Walker Rettberg

Jill Walker Rettberg er professor i digital kultur på Universitetet i Bergen. Hun forsker på hvordan vi forteller historier på nettet, i sosiale medier og på andre måter, og har blogget på jill/txt siden oktober 2000. Du finner henne også på Twitter som @jilltxt.

5 svar til “Gratulerer med innleverte mapper!”

KARAKTERER!!
For de som ikke har kikket: I dag mandag 8.11 ble karakterene lagt inn i studentweben.
25 innleverte oppgaver, 15 C, 8 B og 2 A.

😀 Har fått jobb hos Pepsi Max! Skal kommentere og jobbe med facebook-siden, og gjøre «social work.» Hvis du er interessert, kan jeg skrive litt om erfaringer (når jeg har fått det), hvis du skal kjøre kurset videre:)

Takk for kjekk tilbakemelding, Frode – så bra at du har hatt nytte av kurset! Jeg vet ikke om kurset vil kjøres flere ganger. Det kommer rett og slett an på om vi har undervisningsressurser i tillegg til de faste emnene som vi må undervise i – og selvsagt om det er etterspørsel etter kurset.

Svar

Dette var et veldig nyttig kurs, veldig praktisk!!! (ulikt mye den andre undervisningen ved UiB).
Den praktiske kunnskapen kunne man sette raskt ut i livet og er nyttig å når man skal søke relevante jobber. I mitt tilfelle får også BFK nytte av kurset.

Kurset må også arrangeres som et fast innslag, her gjelder det for foreleser og fagutvalget å utøve press på LLE og humanistisk fakultet. Bare se på hvor mange som har deltatt på kurset, det viser at det er marked for det, veldig populært. DIKULT110 passer godt sammen med IT-fag som informasjonsvitenskap (spesielt INFO114), men også IKT-studiet, informatikk, språk, datalingvistikk og for alle som vil publisere noe på blogger og andre sosiale medier. Har man INFO261(tidl 161) interaksjonsdesign, DIKULT105(tidl HUIN105) webdesign og INF111 funksjonell webdesign skulle man ha god peiling på webdesign, usability og hvordan publisere på web, både websider og sosiale medier.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *