Kategorier
Undervisning og eksamen

Mal for mappen

Bunke med eksamensoppgaver
Nå leverer dere elektronisk, men slik kan bunken se ut for sensor. Bildet er tatt av __Olga__ på Flickr, CC by-en.

Jeg fikk flere spørsmål om levering av oppgaven i dag, særlig om hvorvidt det er lov å fortsette å oppdatere bloggen og det praktiske prosjektet etter innleveringsfristen 11. oktober. Jeg ble også minnet på at UiB trenger å arkivere alle eksamensoppgaver,  og det kan vi jo ikke gjøre så lett med blogger og Facebook-profiler osv.

Vi må derfor kreve at dere leverer teksten til bloggpostene som skal vurderes særskilt, og skjermbilde (evt flere skjermbilder) av det praktiske prosjektet. Når vi har dette, så kan dere fortsette å oppdatere blogger, Twitter, Facebookprofiler osv. Bare ikke endre på det som er gjort før innlevering.

Jeg har laget en mal for mappen hvor det er tydelig hva dere må ha med. Malen finnes i .docx format (for Microsoft Word 2007/8) og i .rtf format for andre tekstbehandlere. Last den ned i fillageret på Mi side og bruk denne til innlevering. Innlevering skjer elektronisk ved å laste dokumentet opp på Mi side.

Husk også vurderingskriteriene.

Noen spørsmål?

Av Jill Walker Rettberg

Jill Walker Rettberg er professor i digital kultur på Universitetet i Bergen. Hun forsker på hvordan vi forteller historier på nettet, i sosiale medier og på andre måter, og har blogget på jill/txt siden oktober 2000. Du finner henne også på Twitter som @jilltxt.

8 svar til “Mal for mappen”

Jeg fikk heller ikke til å laste opp dokumentet i word format. regner med at dette kanskje blir et problem for flere? Jeg løste det ved å lagre dokumentet som en pdf-fil. Da kan man fremdeles trykke på lenker. Håper dette går greit.?

Snart er kurset over!!! Men mange av bloggene må leve videre!!!

Når dikult110 er over, skal min dikult110-blogg omskapes til en frimerkesamlerblogg, dvs jeg skal vise frem deler av Norgessamlingen min. Det blir spesielt lagt vekt på stempler, hvor jeg kan fortelle om historien til postkontoret som brukte stempelet.
Jeg vil ikke bruke http://frimerke.wordpress.com/ til dette, da en blogg som skal brukes for BFK ikke skal brukes for min private samling.

Et tema for den store bloggedagen burde vært frimerker, så strømmer samlerne til frimerkeklubbene!

http://thunemedia.no/blogg/index.php/2010/10/06/blog-action-day.html

Legg forøvrig merke til veldig bra design på bloggen hans og nettsidene likeså, hjemmelaget er ofte mye bedre enn ferdige maler i wordpress!!!

Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal levere det praktiske prosjektet mitt.

Siden det går ut på å være så aktiv som mulig på forskjellige blogger og på Twitter: skal jeg levere screenshot av alle kommentarene og tweetsene jeg gjør som er relevante for prosjektet?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *