Mal for mappen

Bunke med eksamensoppgaver

Nå leverer dere elektronisk, men slik kan bunken se ut for sensor. Bildet er tatt av __Olga__ på Flickr, CC by-en.

Jeg fikk flere spørsmål om levering av oppgaven i dag, særlig om hvorvidt det er lov å fortsette å oppdatere bloggen og det praktiske prosjektet etter innleveringsfristen 11. oktober. Jeg ble også minnet på at UiB trenger å arkivere alle eksamensoppgaver,  og det kan vi jo ikke gjøre så lett med blogger og Facebook-profiler osv.

Vi må derfor kreve at dere leverer teksten til bloggpostene som skal vurderes særskilt, og skjermbilde (evt flere skjermbilder) av det praktiske prosjektet. Når vi har dette, så kan dere fortsette å oppdatere blogger, Twitter, Facebookprofiler osv. Bare ikke endre på det som er gjort før innlevering.

Jeg har laget en mal for mappen hvor det er tydelig hva dere må ha med. Malen finnes i .docx format (for Microsoft Word 2007/8) og i .rtf format for andre tekstbehandlere. Last den ned i fillageret på Mi side og bruk denne til innlevering. Innlevering skjer elektronisk ved å laste dokumentet opp på Mi side.

Husk også vurderingskriteriene.

Noen spørsmål?

Om forfatteren

Jill Walker Rettberg er professor i digital kultur på Universitetet i Bergen. Hun forsker på hvordan vi forteller historier på nettet, i sosiale medier og på andre måter, og har blogget på jill/txt siden oktober 2000. Du finner henne også på Twitter som @jilltxt.